Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.nieuwsbladtransport.nl!

Nieuwsblad Transport is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt u meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij Nieuwsblad Transport kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkelt om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.nieuwsbladtransport.nl?

  • NieuwsbladTransport wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor professionals in de Transport & Logistiek
  • De website wordt maandelijks bezocht door 65.000 professionals
  • Vacatures worden getoond in de nieuwsbrief

Hieronder vind u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€250,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Nieuwsblad Transport site brengt vraag en aanbod voor professionals in de Transport & Logistiek effectief bij elkaar. Via Nieuwsblad Transport verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste doelgroep bekent te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via Nieuwsblad Transport vinden zij snel en gemakkelijk alleen voor hen relevante vacatures.